Charme til de gamle vægge

By:

Jeg har fundet min drømmelejlighed. En gammel lagerbygning nede ved havnen, der er blevet indrettet som lejligheder. Det meste af bygningen er fredet, og det sætter nogle begrænsninger. Der må ikke bores i bjælkerne, og der er andre småting, jeg skal være opmærksom på. Men det er så fed en lejlighed, og alle de mange detaljer giver det hele sjæl.

Der skal noget til væggene

Entreen har en lidt rå stil, og det vil jeg gerne understrege med noget andet og mere end lyse vægge. Jeg har besluttet mig for, at jeg vil have noget tapet på væggene, der kan være med til at vise, at der er tale om en ældre bygning med charme og sjæl, og som samtidig viser, hvilken stil jeg sætter pris på.

Entreen er det første rum, der møder dig som beboer eller gæst, og det er et rum, som mange overser af samme årsag. For mig skal det være indgangen til en helt unik bolig, og jeg kan ikke være andet bekendt over for bygningen end at give den stil inde hos mig også. Derfor valgte jeg rustikt træ i entreen, der er med til at understrege den gamle bygning, og det er det bedste valg længe.

Stort udvalg

Det sværeste var helt sikkert at vælge lige det, jeg bedst kunne lide, og som ville passe perfekt i entreen. Samtidig skal nogle knager og en lille kommode ikke ødelægge det, så derfor var det vigtigt for mig, at tapetet havde et udseende som rigtigt træ, men at det stadig lignede tapet.

Alt det kunne jeg få hos Tapeteksperten, som virkelig har rigtig mange tapeter, ikke kun i den rå stil med træ, sten og beton, men over hele linjen, og det kan virkelig gøre forskellen – ikke kun i det ene rum, men i hele boligen. Jeg overvejer i hvert fald deres rå beton til køkkenet, næste gang der skal sættes i stand.

 

Posted in: Tapet