Et lækkert bad med et lækkert håndklæde

By:

Som indretningsglad person og som livsnyder, så går jeg meget op i at finde de produkter, som kan give mest muligt ud af en daglig oplevelse. Her mener jeg, at jeg søger efter de ting, som kan gøre min stue hyggeligst, mit soveværelse dejligst og min oplevelse, når jeg bader, endnu bedre. Dette indebærer naturligvis et lækkert, varmt badeværelse, hvor indretningen også spiller ind. Håndklæder og badprodukterne skal naturligvis gøre det samme. Og netop med hensyn til håndklæder vil jeg gerne komme med en hjertevarm anbefaling. For inden jeg fik øjnene op for disse håndklæder, så savnede jeg lidt liv og varme i dem.

 

I hvert fald var det på tide med nogle nye, og jeg købte derfor et sæt Missoni-håndklæder. Disse havde jeg tidligere spottet på Tapetekspertens hjemmeside, da jeg købte et lækkert tapet til min stue. Med andre ord har jeg haft enormt gode erfaringer med netop Tapeteksperten, og derfor stolede jeg da også trygt på, at deres håndklæder også var super. Og det var de! Du kan finde dem her: https://www.tapeteksperten.dk/missoni/.

 

Håndklæder, der skaber liv og varme

Umiddelbart ville jeg nok ikke have købt håndklæder hos en online tapetforhandler, men netop fordi jeg tidligere havde stiftet så gode bekendtskaber med hjemmesiden, og fordi jeg var stødt på håndklæderne førhen, så var det alligevel et naturligt valg for mig at købe de lækre, bløde og sugende håndklæder der. Jeg kendte jo til, at priserne var gode, at udvalget var stort, og at servicen var ufejlbarlig. Og så kendte jeg til mønstret, farverne og den varme og det liv, som disse Missoni-håndklæder kunne skabe. Lige dét, som jeg stod og manglede i min situation. Mangler du det samme? Så tøv ikke med at klikke på linket ovenover. Selv købte jeg i hvert fald et godt og flot sæt, som nu er mine primære håndklæder. Der er både til at hænge ved vaske, til håret og til kroppen.