Missoni – et fantastisk håndklæde

By:

En rigtig god kollega havde sagt op og skulle skifte til en anden arbejdsplads. Den slags er altid trist, men hun havde besluttet sig til at flytte tilbage til sin hjemstavn med hele sin familie, og så ville afstanden blive for stor. Jeg meldte mig straks til at sørge for den obligatoriske afskedsgave, for jeg elsker at købe gaver til andre.

Hun er til sol, strand og sommer

Hun er den type, der elsker at tage på stranden og lige og hygge, mens børnene plasker rundt i vandkanten. Går ferien sydpå, så skal det være et sted med enten strand eller pool, og det skal være markant varmere der, end det er her. Derfor vidste jeg, at et rigtig lækkert badehåndklæde ville falde i god jord. Det måtte gerne være med en masse farve, for det ville passe perfekt til hendes ferier, men også til hende som person, altid smilende og i godt humør. Jeg vidste lige med det samme, at det skulle være et Missoni, for der går kvalitet hånd i hånd med unikt og spændende design med knald på farverne.

Jeg fandt det på nettet

Jeg søgte på Missoniog kom hurtigt ind på tapetmesteren.dk, der havde et udvalg, jeg godt kunne lide, og som også havde gode billeder og beskrivelser af håndklæderne. Gode leveringsbetingelser ville også sikre, at håndklædet nåede frem, inden min kollega havde revet teltpløkkerne op og havde startet sit nye liv i den anden ende af landet. Derfor var der ingen tvivl om, hvor jeg skulle handle. Det skule også vise sig, at det var en gave, hun blev rigtig glad for, for det er rart at få noget, der er tænkt over, og som passer til en. Jeg og alle mine kollegaer kunne godt mærke, at hun allerede nu glædede sig til den næste ferie, og at hun ville tænke på os alle sammen, hver gang hun kunne ligge i solen på sit håndklæde og nyde børnenes leg.